Registrer
  • SISTE NYTT: Utgave nr. 5, 2015 er utgitt . . . (last ned)
Du må være registrert for å kunne laste ned innsyn. Dersom du ikke ser Last ned knappen, må du logge deg inn med ditt brukernavn og passord.

Nr. 4, 2004 - Vol. 15

document
Opplastet:
fredag 01. oktober 2004
Endret:
søndag 05. april 2020
Treff:
1588
Nedlastinger:
52
Vurdering:
(0 stemme)
Frimureriet (del 3), Den nye verdensorden, En avslørende tale, Et syn fra 1968, Ytringsfriheten: Quo vadis?, Aspartam, Ve, Ve!
Les om i dette nummer
Frimureriet (del 3)
I del 3 i artikkelserien om frimureriet skal vi se nærmere på dets tilknytning til satanismen og New Age, og vi skal også behandle frimureriets store rolle under revolusjonene som herjet Europa på 1800-tallet.
Den nye verdensorden
Opp gjennom tidene har ærgjerrige erobrere lekt med tanken om verdensherredømmet. Men det er først de siste få hundre årene at disse tankene har utkrystallisert seg i konkrete planer og et organisert program for å nå fram til det forjettede målet.
En avslørende tale
Tale holdt av Rabbi Emmanuel Rabinovich under et spesielt møte i Kriserådet for europeiske rabbier, Budapest, Ungarn, 12. januar 1952. Rabbiens barnebarn, jødinnen Rose Rabinovich (en tidligere sionist som nå advarer mot sionismens farer) har uttalt at hun husker godt sin bestefar som til tider kom inn på den talen han hadde holdt i Budapest. Substansen i talen er helt i tråd med programmet i Sions Vises Protokoller.
Et syn fra 1968
Emanuel Minos holdt møter der hun bodde. Han fikk treffe henne, og hun fortalte det hun hadde opplevd. Han skrev det ned, men syntes det hørtes så uforståelig ut at han la det i en skuff. Men nå, nesten 30 år senere, så han på det, og da forsto han at han måtte dele det med andre. Dette er en avskrift fra en kassett som ble tatt opp på et møte på Sunnmøre i 1995. Valdresdamen var en våken og sannferdig kristen som hadde et godt skussmål av alle som kjente henne.
Ytringsfriheten: Quo vadis?
Den 28. april 2004 introduserte den amerikanske komité: Komiteen for Internasjonale Relasjoner (den sorterer under Representantenes Hus) i all stillhet et lovforslag, HR 4230 IH («Global Anti Semitism Awareness Act of 2004»), som går ut på å gi Det amerikanske statsdepartement hovedansvaret med å føre verdensomspennende tiltak for å «overvåke og bekjempe antisemittisme overalt i verden».
Aspartam
Et av menneskets fremste primærbehov — mat — er i dag et lukrativt marked for kjemikalieprodusentene. Det vrimler med kjemiske tilsetningsstoffer i nær sagt alle typer emballerte matvarer. Et av disse tilsetningsstoffene er søtningsmidlet Aspartam, som det er stilt mange spørsmål ved. I et norsk helseblad stiller en leser bl.a. dette spørsmålet: «. . .så jeg drikker Cola light i store mengder. Er det virkelig ikke fetende? Er det usunt for kroppen på andre måter?» Og ernæringseksperten til helsebladet svarer: «. . .Cola light er søtet med Aspartam. Det er et veldokumentert søtningsmiddel uten bivirkninger, så du kan trygt drikke cola light. . .»
Ve, Ve!
Tiden vi lever i er preget av illevarslende tegn som bærer bud om at Herrens dag, gjengjeldelsens dag er nær! Ugudeligheten i verden går over alle grenser, og det er spesielt Sodomas synder som markerer seg som et tidenes tegn. Den perverse, seksuelle frihet vi er vitne til i dag, var uhørt for en generasjon siden. Våre besteforeldre ville snudd seg i sine graver av skam og forskrekkelse over den perversjon som idag blomstrer åpenlyst, ofte med kirkens velsignelse! Tidene har forandret seg, blir det hevdet, og med rette — men de har forandret seg til det verre, og det i en grad som er på bølgelengde med Bibelens beskrivelse av tiden like før Jesu gjenkomst. Ve, ve over denne verden! Gjengjeldelsens dag er nær!

Du må godta lisensavtalen før du kan laste ned denne filen

Stoffet i dette heftet er kopirettighetsbeskyttet og må ikke benyttes uten særskilt tillatelse.

© Å. Kaspersen

Siste 5 utgaver

Treff: 2719 - Nedlastinger: 166
Treff: 1838 - Nedlastinger: 99
Treff: 2052 - Nedlastinger: 145
Treff: 1364 - Nedlastinger: 139
Treff: 1325 - Nedlastinger: 105