Registrer
  • SISTE NYTT: Utgave nr. 5, 2015 er utgitt . . . (last ned)
Du må være registrert for å kunne laste ned innsyn. Dersom du ikke ser Last ned knappen, må du logge deg inn med ditt brukernavn og passord.

Nr. 3, 2006 - Vol. 22

document
Opplastet:
søndag 01. oktober 2006
Endret:
søndag 24. mai 2020
Treff:
1450
Nedlastinger:
51
Vurdering:
(0 stemme)
70 uker, Utviklingslæren (del 4), Charles Darwin, Det kommer en storm, Endens tid
Les om i dette nummer
70 uker
De sytti ukene i Daniels niende kapittel volder problemer for mang en ivrig gransker av profetiene. Noen mener at de sytti ukene ble oppfylt med Jesus og hans korsfestelse, mens andre mener at de hører hjemme i endens tid.
Utviklingslæren (del 4)
Dette er den fjerde artikkelen i serien om utviklingslæren kontra skapelseslæren. Denne gangen skal vi ta en nærmere kikk på mutasjoner som er en av bærebjelkene i ny-darwinismen. Men er mutasjoner gunstige for en organisme i så henseende?
Charles Darwin
I anledning hundreårsjubileet [1959] for Charles Darwins bok The Origin of Species [Artenes Opprinnelse], har vi hentet følgende utdrag fra Dr. Oswald J. Smiths bok The Challenge of Life. Det vil sikkert overraske mange evolusjonister som ikke vet bedre, at mot slutten av sitt liv gjenvant Charles Darwin troen på Bibelen. Slik er det gjerne med mange mennesker. Når de nærmer seg livets avslutning og blir mer bevisst over Guds nærvær og evigheten, så beklager de ofte sine tidligere synspunkter og handlinger. Darwin var også en av dem.
Det kommer en storm
Bibelen tegner ikke et glansbilde av tilstandene blant menneskene i de siste dager. Det kommer en storm, og den som har glemt å sette sin lit til Gud og de formaninger og advarsler han i sin nåde har gitt oss i sitt Ord, vil da være riktig ille ute.
Endens tid
Noen mener at endetidsprofetiene, eksempelvis i Daniel og Åpenbaringen kun er perifere og mest beregnet for spesielt interesserte. Andre igjen mener at de kun er ment som «opplysninger» som spiller en underordnet rolle. Det er ikke frelse i disse tingene, men de er en lykte for vår fot og et lys for vår sti. Den som leser og forstår det profetiske ord er salig, sier Skriften.

Du må godta lisensavtalen før du kan laste ned denne filen

Stoffet i dette heftet er kopirettighetsbeskyttet og må ikke benyttes uten særskilt tillatelse.

© Å. Kaspersen

Siste 5 utgaver

Treff: 2826 - Nedlastinger: 168
Treff: 1934 - Nedlastinger: 100
Treff: 2135 - Nedlastinger: 146
Treff: 1422 - Nedlastinger: 140
Treff: 1390 - Nedlastinger: 107