Registrer
  • SISTE NYTT: Utgave nr. 5, 2015 er utgitt . . . (last ned)
Du må være registrert for å kunne laste ned innsyn. Dersom du ikke ser Last ned knappen, må du logge deg inn med ditt brukernavn og passord.

Nr. 4, 2008 - Vol. 29

document
Opplastet:
onsdag 01. oktober 2008
Endret:
lørdag 04. april 2020
Treff:
1656
Nedlastinger:
49
Vurdering:
(0 stemme)
Brutus av England, Temperaturkaos, Barack Obama, Fluorsvindelen, Mot Harmageddon, «Hellig latter»
Les om i dette nummer
Brutus av England
Det er mange som har hørt om romeren Brutus som ledet attentatet mot Julius Cæsar, men hvor mange har hørt om trojaneren Brutus, eller «Brutus av England»?
Temperaturkaos
Sirkusvognen til klima-alarmistene og CO2-fantastene møter etter hvert store hindringer på veien der den gebrekkelige doningen — forhåpentlig — nærmer seg skraphaugen. Til tross for medienes utrettelige klimapropaganda, øker antallet prominente personer som stikker kjepper i hjulene til sirkusvognen «Den ubekvemme sannhet», i faretruende grad. Det gjør de ved å heve sin røst mot påstandene til FNs Klimapanel om at «den globale oppvarming » skyldes menneskeskapte karbondioksyd (CO2)-utslipp. Sannheten om disse tingene begynner å få stadig større slagkraft, og selveste klimaguruen Al Gore, med nobelpris i lommen, er på vikende front.
Barack Obama
Presidentvalget i USA i 2008 mangler sidestykke. Den nyvalgte presidenten, Barack Hussein Obama, dukket opp som troll av eske, og ingen vet noe særlig om ham og hvor han egentlig er født. Hvis han ikke er født på amerikansk territorium — og det er det mye som tyder på at han ikke er — kan han ifølge Grunnloven ikke stille som amerikansk presidentkandidat. Dette prøver mediene og rettsvesenet i USA å holde skjult.
Fluorsvindelen
FLUOR (F) ER ET MEGET GIFTIG GRUNNSTOFF, et halogen i familie med klor, brom, jod og det ustabile astatin. Denne gulbrune gassen er det mest reaktive av alle elementer, og danner lett forbindelser med de fleste metaller. Fluor forekommer ikke fritt i naturen, men er bundet til forskjellige mineraler, vesentlig kalciumfluorid (Flusspat, Fluoritt, CaF2).
Mot Harmageddon
Et blikk på verdensarenaen bærer bud om at noe stort og avgjørende er på gang. Alt tyder på at vi med stormskritt nærmer oss den tid Bibelen kaller «endens tid». Jesus poengterte med ettertrykk at det var viktig å tyde tidenes tegn (Matt 16,3). Det er nettopp disse viktige merkepælene Gud slår ned som skal fortelle hvor vi befinner oss i terrenget. Det er ikke så lett å finne fram uten videre på et ukjent sted uten kart og veiskilter, og uten de nødvendige veimerker med Jesu annet komme som endepunkt, er det er heller ikke lett å vite hvor vi befinner oss i tidens strøm, og hvor nær vi er avslutningen. Derfor oppfordrer Jesus oss til å være våkne for tidenes tegn.
«Hellig latter»
Store deler av dagens kristenhet har gitt avkall på den enkle tro og erstattet den med ytre gimmicks. Det blir lagt vekt på bisarre manifestasjoner som i entusiasme og blindhet blir tilskrevet Den Hellige Ånd, men som heller har sitt opphav fra mørkets fyrste.

Du må godta lisensavtalen før du kan laste ned denne filen

Stoffet i dette heftet er kopirettighetsbeskyttet og må ikke benyttes uten særskilt tillatelse.

© Å. Kaspersen

Siste 5 utgaver

Treff: 2719 - Nedlastinger: 166
Treff: 1838 - Nedlastinger: 99
Treff: 2052 - Nedlastinger: 145
Treff: 1364 - Nedlastinger: 139
Treff: 1325 - Nedlastinger: 105