To Top

Artikler

Dette er en test
Helse

Helse

Store deler av menneskeheten lider i dag av kroniske, degenerative sykdommer, allergier etc. Det finnes rimelige, alternative metoder som med stort hell er blitt benyttet mot en rekke av disse sykdommene, men den farmasøytiske industrien har nakketaket på disse alternative metodene. Helbredelse er ikke i deres interesse, for da ville de tape penger. For dem gjelder det å «lindre» symptomer, men ikke å fjerne ondet ved roten.

Aspartam – den søte gift

Aspartam – den søte gift

Mennesket — kronen på Guds  skaperverk — er i dag blitt en avfallsbøtte for 1001 kunstige kjemikalier som anses som nødvendige for å dekke primærbehovene til skaperverkets krone - mennesket. Søtningsmidlet Aspartam er et av de farligste kjemikaliene som er introdusert i menneskets næringskjede
Les mer
Fluorsvindelen

Fluorsvindelen

I årevis har tannleger og helsemyndigheter lovprist fluor som et ypperlig forebyggende middel mot tannråte. Men lever denne forferdelige giften opp til sitt oppskrytte rykte?
Les mer
Vannsølvets forbannelse

Vannsølvets forbannelse

Grunnstoffet kvikksølv er et av de giftigste og farligste stoffer i naturen, men i en årrekke har dette farlige elementet funnet veien inn i menneskets munnhule i form av "amalgam" i tannfyllinger. Pr. idag går nordmenn rundt med ca. 10 tonn av et av verdens farligste metaller i tennene sine
Les mer
s

Nettstedet drives utelukkende

ved hjelp av frivillige gaver fra dem som føler behov for å støtte denne opplysningsvirksomheten, så alle bidrag mottas med takk.

Webdesign, grafikk og teknisk løsning: S.K

Magasinet innsyn © 2001-2022

Min konto