To Top

Artikler

Dette er en test
Skapelse-evolusjon

Skapelse-evolusjon

Det er to slags oppfatninger om hvordan livsformene på jorden har oppstått. Enten ved en direkte skapelse fra en Skapers hånd, slik Bibelen presiserer, eller ved en gradvis utvikling gjennom lange tidsperioder der tiden og tilfeldighetene er stykkets helt. Så er jo spørsmålet hvilken modell som passer best inn i det som kan observeres i naturen.

Ida

Ida

Er omsider det manglende mellomledd i «menneskets utvikling» kommet på plass? Den fossile lemur «Ida» har skapt bølger innenfor utviklingsetablissementet, men det går med «Ida» som det har gjort med andre «sensajonelle funn» - de forsvinner i taushet
Les mer
Utviklingslæren Del 1

Utviklingslæren Del 1

Det er knapt noen ideologi som har fjernet gudstroen hos menneskene i større grad enn utviklingslæren. Den retter sitt angrep mot en hovedattributt hos Gud, nemlig hans skapermakt. Utviklingslæren er en uhyrlig løgn klekket ut av Satan selv. Løgnen er så uhyrlig, så vanvittig i sin absurditet at den knapt fortjener noen kommentar.
Les mer
Utviklingslæren Del 3

Utviklingslæren Del 3

Det er ingen overdrivelse å hevde at utviklingslæren er den største bløff som det såkalte vitenskapsakademi har servert offentligheten. Det er ingen lære som i større grad har bidratt til å fjerne gudstroen hos menneskene enn nettopp utviklingslæren. Ateismen og utviklingslæren er parhester. De passer sammen som hånd i hanske, og begge tilhører tidenes største bedrag.
Les mer
Utviklingslæren Del 5

Utviklingslæren Del 5

En rekke prosesser i jordens biosfære bærer sterke bud om at jordens overflate og atmosfære er godt under ti tusen år gammel. Etter Bibelens kronologi er jordens biosfære med sitt myldrende liv kun seks tusen år gammel. Denne tidsrammen faller ikke inn i utviklingslærens premisser, men stemmer i det minste med de observerbare fakta.
Les mer
Utviklingslæren Del 6

Utviklingslæren Del 6

En levende organisme er en overmåte komplisert struktur, med en rekke spesialiserte organer og systemer som alle fungerer prikkfritt i et perfekt samspill. Utviklingslæren hevder at alt dette er produkter av tilfeldige prosesser gjennom lengre tid, men har et slikt dogme solid grunn under føttene?
Les mer
Utviklingslæren Del 7

Utviklingslæren Del 7

Stikk i strid med hva mange tror, er ikke utviklingslæren noen vitenskap. Den er en sjamanistisk religion og en naturfilosofi som gjør naturen til sin egen gud og skaperverket til sin egen skaper. Denne filosofien lanserer en rekke absurde påstander som mangler enhver bakkekontakt. En nærmere gjennomgang av de strukturer, kjemiske prosesser etc. som kjennetegner den levende organisme, er tilstrekkelig til å slå bena under langt mildere eventyr enn utviklingslæren.
Les mer
s

Nettstedet drives utelukkende

ved hjelp av frivillige gaver fra dem som føler behov for å støtte denne opplysningsvirksomheten, så alle bidrag mottas med takk.

Webdesign, grafikk og teknisk løsning: S.K

Magasinet innsyn © 2001-2022

Min konto