To Top
 

Betingelser og vilkår for bruk

Line

Betingelser

PERSONVERN

Les gjennom retningslinjene for personvern og retningslinjene for informasjonskapsler, som også styrer besøket ditt på dette området, og som er bygd inn i betingelsene og vilkårene.

DISKUSJONSFORUM OG KOMMENTARER

Du samtykker, gjennom din bruk av dette nettstedet, at du ikke vil legge ut materiale som er falskt, ærekrenkende, unøyaktig, fornærmende, vulgært, hatefullt, trakasserende, obskønt, blasfemisk, seksuelt orientert, truende, invadering av en persons privatliv eller på annen måte er i strid med internasjonal eller norsk lov. Du samtykker også til ikke å poste kopibeskyttet materiale med mindre du eier opphavsretten eller du har skriftlig samtykke fra eieren av opphavsrettsbeskyttet materiale. Spam, reklame, kjedebrev, pyramidespill, og appellering er også forbudt på dette nettstedet.

Merk at det er umulig for eierne av dette nettstedet å bekrefte gyldigheten av alle innlegg. Husk at vi ikke aktivt monitorerer innleggene, og som sådan, er ikke ansvarlig for innholdet som finnes. Vi garanterer ikke nøyaktigheten, fullstendigheten, eller nytten av informasjon som presenteres. Meldingene uttrykker brukernes synspunkter, og ikke nødvendigvis synspunktene til dette nettstedet eller nettstedets eier. Alle som føler at et innlegg er støtende oppfordres til å umiddelbart varsle en administrator eller moderator på dette nettstedet. De ansatte og eieren av dette nettstedet forbeholder seg retten til å fjerne upassende innhold, innenfor en rimelig tidsramme, dersom de mener at fjerning er nødvendig. Dette er en manuell prosess, man må innse at de ikke er i stand til å fjerne eller redigere et innlegg umiddelbart. Denne policyen gjelder også for informasjon i medlemsprofilen.

REGISTRERING

Når du registrerer deg, velger du brukernavnet ditt. Vi anbefaler at du velger ett egnet brukernavn. Med denne brukerkontoen som du er i ferd med å registrere, godtar du at du aldri gir ditt passord til en annen person, bortsett fra en administrator, dette for din egen beskyttelse og for vi skal kunne gjenkjenne deg senere. Du samtykker også til ALDRI å bruke en annen persons konto, uansett grunn. Vi anbefaler at du bruker et komplekst og unikt passord for kontoen din, for å hindre misbruk av din konto.

Etter at du har registrert deg og har logget inn på dette nettstedet, vil du kunne fylle ut en mer detaljert profil. Det er ditt ansvar å gi presise og riktige opplysninger. All informasjon nettstedets eier eller ansatte finner unøyaktige, støtende eller vulgær, vil bli fjernet, med eller uten forvarsel. Passende sanksjoner kan være aktuelt.

Vær oppmerksom på at din IP-adresse blir registrert på hvert innlegg, i tilfelle du trenger å bli utestengt fra dette nettstedet eller at din ISP kontaktes. Dette vil bare skje i tilfelle hvor det er et grovt brudd på denne avtalen.

 
 

Webdesign, grafikk og teknisk løsning: S.K

Magasinet innsyn © 2001-2022